algemeen3

  • Home
  • Nieuws
  • Businessmedia4all realiseert mooie communicatieopdrachten

Businessmedia4all realiseert mooie communicatieopdrachten

We blijven bewegen samen met u. Uw klanten informeren, inspireren en triggeren. Het eerste half jaar 2017 hebben we weer een aantal mooie opdrachten gerealiseerd. We delen er graag een aantal met u.

La Garde coaching

richt zich meer op mindfulness en coaching. De bestaande communicatie uitingen dienden hierop te worden aangepast en uiteraard ook de klanten hierover informeren. Tevens wil La Garde Coaching in de regio meer bekendheid krijgen. Een communicatieplan 2017 is opgesteld. Gerealiseerd is een nieuwe corporate identity, een website, een facebookpagina en een informatieve campagne richting zowel de zakelijke markt als de particulieren markt. Hierbij is gebruik gemaakt van printmedia, social media en SEO. De tone of voice is helder, eenduidig en afgestemd op de diverse doelgroepen.

Capa Pallets

is verhuisd. In samenwerking met zusterbedrijf Printrendement is een nieuwe look & feel ontwikkeld voor handelsdrukwerk en een website gerealiseerd. Het grote scala aan producten wordt de klant helder aangeboden met een frisse informatieve uitstraling.

Reparts

Reparts is een nieuw bedrijf opgezet door de eigenaren van Rescope en de leverancier van fijnmechanische onderdelen voor Endoscopen. Reparts werkt internationaal. Er is een corporate identity ontwikkeld en een Engelstalige webshop gebouwd. Businessmedia4all was verantwoordelijk voor de realisatie hiervan. Vormgeving, bouw, teksten, betaal – en verzendmodules en vindbaarheid zijn verzorgd. De webshop is gelanceerd. De introductie richting bestaande en nieuwe klanten verloopt fasegewijs.

Voor meer info lees de relatie nieuwsbrief Businessmedia4all Zomer 2017

Contact met ons:

BM4all

Redactie

Sales

 

Volg ons ook op social media