algemeen3

  • Home
  • Nieuws
  • Uitreiking Ondernemer van het jaar Maas & Waal 2015

Ondernemer van het jaar Maas & Waal 2015

BusinessMedia4all organiseerde samen met NGEvents in opdracht van Ondernemend Maas & Waal het business event Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2015. Op 3 november vond de bekendmaking plaats in de vier categoriën, in de rijhal van paardrijvereniging en ponyclub de Vierheemskinderen te Beneden-Leeuwen. Ruim 435 aanwezigen waren getuige van een feestelijke avond. De rijhal was omgetoverd tot een toplocatie met behulp van Story Sound, Gasterij de Arend, Beja Partyverhuur en Natuurlijk Bloemen van Marieke: een uitreiking waardig. Voor alle gasten was er een rode loper ontvangst met een entree – en pauze act verzorgd door De Vier Heemskinderen. De genomineerden werden gehaald en gebracht door de Waal Autogroep en de arena ingereden met een postkoets. Jochem van Gelder verzorgde de presentatie met allure. De avond werd met een gezellig feestelijke netwerkborrel afgesloten en duurde tot in de late uurtjes.

BusinessMedia4all en NG Events waren verantwoordelijk voor de organisatie. De avond werd geopend met een openingsfilm die bedrijvig Maas & Waal inspirerend in beeld bracht, zie hieronder de film.



Het business event is een initiatief van Ondernemend Maas & Waal. Voor een sfeerimpressie, bezoek de facebookpagina van Ondernemer van het Jaar Maas & Waal of de website www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl 

Winnaars
Categorie Jonge Onderneming / Jonge Ondernemer Chocolaterie Tweeling – Jolanda Theunissen en Marijke Hendriks 
Categorie MKB, Horeca en Detailhandel Groenrijk – John en William Cobussen 
Categorie Agrarisch Zorgboerderij De Maashof – Marcel en Monique de Kok 
Categorie Industrie en Dienstverlening Maas Internal LogistiX Derek Oosterhoff en Wilbert Raap 
MVO Aanmoedigingsprijs Zorgcentrum St. Barbara – Mariel Kolvenbach- van Zon 
Rabobank MVO Award 2015 De Reuver Knitted Fashion/Breifabriek De Reuver Erna de Reuver


sponsorsspandoeksite

Contact met ons:

BM4all

Redactie

Sales

 

Volg ons ook op social media