algemeen3

Ondernemer van het Jaar Beuningen / maas en waal 2017

Businessmedia4all heeft op 4 oktober in opdracht van de gemeente Beuningen de 10de verkiezing Ondernemer van het Jaar georganiseerd. Koopmans Installaties BV (Theo Koopmans en Margo Degen) uit Ewijk ging als winnaar naar huis. In de Kas (Bas Aalbers en Frouke Junier ) won de titel Talent Award. Ruim 230 aanwezigen genoten van een mooie gezellige avond, die voorafgegaan werd door een VIP diner. Ook de overige genomineerden Pieter Oosterhout Architecten, Expert Beuningen en Juffrouw Krul mogen zich ambassadeurs noemen van bedrijvig Beuningen.

Bekijk de bedrijfsvideo’s op het you tube kanaal van Businessmedia 4all

Op 7 november waren in D’n Bogerd te Druten 400 aanwezigen getuige van de bekendmaking door Toine van Peperstraten van de Ondernemer van het Jaar Maas & Waal. Perfect-Van Wamel uit Beneden Leeuwen o.l.v. directeur Freek van Wamel ging met de eer strijken. De Rabobank Talent Award werd gewonnen door Siebe van denBrink van BrinksCoffeeRoasters. De overige vier genomineerden Annette Mode, HTR Security Systems, Romtour en Keurslagerij Lemmers toonden ook gedreven ondernemers te zijn met visie, passie en oog voor de omgeving. Allen visitekaartjes voor Ondernemend Maas & Waal, dat dit event initieert en waarvoor Businessmedia4all en NG Events het samen realiseren.

Businessmedia4all realiseert mooie communicatieopdrachten

We blijven bewegen samen met u. Uw klanten informeren, inspireren en triggeren. Het eerste half jaar 2017 hebben we weer een aantal mooie opdrachten gerealiseerd. We delen er graag een aantal met u.

La Garde coaching

richt zich meer op mindfulness en coaching. De bestaande communicatie uitingen dienden hierop te worden aangepast en uiteraard ook de klanten hierover informeren. Tevens wil La Garde Coaching in de regio meer bekendheid krijgen. Een communicatieplan 2017 is opgesteld. Gerealiseerd is een nieuwe corporate identity, een website, een facebookpagina en een informatieve campagne richting zowel de zakelijke markt als de particulieren markt. Hierbij is gebruik gemaakt van printmedia, social media en SEO. De tone of voice is helder, eenduidig en afgestemd op de diverse doelgroepen.

Capa Pallets

is verhuisd. In samenwerking met zusterbedrijf Printrendement is een nieuwe look & feel ontwikkeld voor handelsdrukwerk en een website gerealiseerd. Het grote scala aan producten wordt de klant helder aangeboden met een frisse informatieve uitstraling.

Reparts

Reparts is een nieuw bedrijf opgezet door de eigenaren van Rescope en de leverancier van fijnmechanische onderdelen voor Endoscopen. Reparts werkt internationaal. Er is een corporate identity ontwikkeld en een Engelstalige webshop gebouwd. Businessmedia4all was verantwoordelijk voor de realisatie hiervan. Vormgeving, bouw, teksten, betaal – en verzendmodules en vindbaarheid zijn verzorgd. De webshop is gelanceerd. De introductie richting bestaande en nieuwe klanten verloopt fasegewijs.

Voor meer info lees de relatie nieuwsbrief Businessmedia4all Zomer 2017

lustrum

BusinessMedia4all bestaat nu 5 jaar.

Informeren, inspireren en verbinden zit ons in de genen en dat heeft u gemerkt. In de regio Maas & Waal zijn drie platforms gerealiseerd, die inwoners, ondernemers, bestuurders en bezoekers bereiken. Magazines, social media communities , online uitingen en events met een duidelijk eigen signatuur zijn gerealiseerd. Wij danken al diegenen, die hun medewerking hebben verleend aan de totstand koming van de redactionele artikelen. Wij streven ernaar onze klanten elke keer onafhankelijk inspirerende verhalen te bieden met tips, meningen en overzicht. Onze relaties maken dat mede mogelijk door hun communicatieuitingen in de vorm van advertenties of bedrijfsreportages, columns of ontmoetingen op de Experience bijeenkomsten. 2017 vieren wij met u. In januari een mooie lustrumeditie van Maas & Waal4all XL, De IN2 Maas & Waal Experience verdiept en al onze relaties ontvangen een mini social media campagne, want Informatie Werkt, Inspireert en Bindt.

groepsfoto

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016

Op dinsdag 1 november heeft Ondernemend Maas & Waal in D’n Bogerd te Druten De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016 en de winnaar van de Rabobank Talent Award Maas & Waal 2016 uitgereikt . 400 ondernemers en bestuurders uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal waren in een feestelijk omgetoverde D’n Bogerd te Druten getuige van de lustrumeditie en bekendmaking. Na een spetterende opening met ledshow waren de genomineerden eregast. Zij genoten vooraf van een vip diner met collega ondernemers, sponsoren en partners. De genomineerden werden gebracht in auto’s ter beschikking gesteld door De Waal Autogroep. Angela Verkuijlen, nachtburgemeester van Nijmegen verzorgde de presentatie. De Horssoloog Peter Bardoel gaf zijn visie op ondernemend Maas & Waal tijdens de pauzeact. Na de bekendmaking werd er gezellig nageborreld en gingen de beentjes van de vloer in de Boudewijn de Groot zaal met muziek van de haagse bluesband De Hellhounds.

* De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016 Franssen Groep, Isolatie & Steigerbouw – Remon Franssen * Rabobank Talent Award Maas & Waal 2016 Uitgeverij De Maas en Waler – Jeroen Pannekoek en Chantal Roest

 

BusinessMedia4all en NG Events waren verantwoordelijk voor de organisatie. Het business event is een initiatief van Ondernemend Maas & Waal. Voor een sfeerimpressie, bezoek de facebookpagina van Ondernemer van het Jaar Maas & Waal of de website www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl

 

 

Uw event, strategische sessie, productpresentatie, congres of relatie event verzorgen wij op maat voor U.

Businessmedia4all is deze eerste maanden van 2016 alweer druk bezig met de realisatie van een aantal events.


IN2 Maas & Waal Experience
23 maart – Milieu- en Klimaattop Maas & Waal 2016 – Inschrijven

Ondernemer van het Jaar Beuningen 21 september
Bezoek onze facebookpagina voor meer informatie

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 1 november
Bezoek de websitepagina voor meer informatie

Nieuw in 2016: Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard
Bezoek de facebookpagina voor meer informatie.

Ook in interesse in evenement op maat ? U kunt contact opnemen met Yvonne van der Bend of Miriam van Hout, tel. 024 67 76 930profielbommelerwaard    ondernemervanhetjaar2016     logoovhjbeuningen2016    

Contact met ons:

BM4all

Redactie

Sales

 

Volg ons ook op social media