UW COMMUNICATIEDOELEN CENTRAAL

DE WILLEMS IS UIT

Topbedrijf in eigen regio Willems Bovenleeuwen brengt eigen vacaturemagazine uit. Businessmedia4all heeft deze voor hen gerealiseerd van concept tot en met verspreiding in een oplage van 50.000 exemplaren. Een magazine voor en door medewerkers van Willems Boven Leeuwen, dat geinteresseerden informeert en inspireert en uitnodigt om kennis te komen maken op 28 december of 3 januari. Wilt u ook uw vacatures ingevuld hebben, neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Kijk hier voor de hele uitgave >>

willemskrant 2018 cover


Relatiemagazines op maat gerealiseerd: Beuningen Buitengewoon & Beuningen On Ice.

Businessmedia4all realiseerde in samenwerking met PrintRendement het relatiemagazine Beuningen Buitengewoon in opdracht van het centrummanagement Hart van Beuningen. Het magazine kreeg een duidelijke eigen look & feel en ruim 60 bedrijven verleenden hun medewerking. Het magazine wordt via een eigen facebookpagina geboost evenals de profielen van de deelnemende bedrijven. De exposure is enorm richting inwoners en bezoekers van het centrum van Beuningen en de combinatie met social media zorgt voor een langere en hogere attentiewaarde. Lees online

beuningen buitengewoon

Beuningen on Ice

Voor het tweejaarlijkse ijsfestijn Beuningen On Ice werd een eigen magazine gerealiseerd. De uitgave informeert en inspireert inwoners in de regio om vanaf 16 december 2017 de ijsbaan te bezoeken. Een uitgebreid entertainment programma wordt getoond evenals een kijkje achter de schermen bij de organisatie en vele vrijwilligers.

 

Lees online

cover beuningenonice


Kozijnbouw Broeder kiest voor communicatie & profilering

mockup broeder

Kozijnbouw Broeder wil zich als bedrijf naar buiten duidelijker gaan presenteren. Een eigen look & feel, website en social media facebook pagina horen hierbij.
Een website is in samenwerking met Dix Design gerealiseerd. Het familiebedrijf Broeder ontving een korte persoonlijke instructie en Businessmedia4all begeleidt hen de komende tijd. Kozijnbouw Broeder is nu actief op de social media en presenteert haar projecten nu online en via facebook. De (potentiele) klant wordt geïnspireerd en geïnformeerd.


Gerealiseerd nieuwe website La Garde Coaching

** Hoe verbeter ik de zichtbaarheid van mijn bedrijf?
Businessmedia4all maakte een communicatieplan, waarin de website opgefrist werd en de boodschap duidelijker wordt gecommuniceerd in tekst en beeld.
Vervolgstappen; Zichtbaarheid in de regio onder potentiele klanten vergroten via zowel consumenten als zakelijke media in print, online , social media en zeker ook face to face (bezoek netwerken zoals Businessclub Maas & Waal)....
** Energiek Voelen
We gaan nog even samen verder op de ingeslagen weg en wilt uzelf energieker zijn of met fitte medewerkers samenwerken, maak dan zeker eens nader kennis met La Garde Coaching - www.lagardecoaching.nl

mockup lagardeLR


Een nieuw bedrijf beginnen - met de juiste look & feel?


** Wij verzorgen graag uw corporate identity en werken samen aan uw communicatiedoelen

Reparts BV, een nieuw bedrijf van de eigenaren van Rescope BV

Businessmedia4all verzorgt de nieuwe corporate identity, bouwt nu verder aan de webshop internationaal, schrijft de webteksten, verzorgt de vertalingen, vormgeving website i.s.m. met Tessa Dix en bewaakt de vindbaarheid met een zoekwoordenonderzoek...Tevens zetten we samen de vervolgstappen richting de markt via de social media en internationale beurzen.

www.reparts.eu

** Ook interesse in betaalbare communicatie op maat, neem contact op met Yvonne van der Bend, tel. 024 67 76

reparts mockup lr


Verhuisd – wij realiseerden snel een nieuwe website Capa Pallets

capa pallets bm4all

Capa Pallets – een nieuwe website
Capa Pallets is een gerenommeerde naam in de pallet branche en onlangs verhuisd in Nijmegen.
De wens van de directie was om een geheel nieuwe website te bouwen, die het product- en dienstenaanbod helder presenteert.

Gerealiseerd in samenwerking met Printrendement een nieuwe website voor Capa Pallets
Het ontwerp, de bouw, tekst, fotografie en vormgeving is verzorgd.
Wij wensen Capa Pallets veel succes  in de nieuwe huisvesting te Nijmegen.
Capa pallets uw partner voor Pallets!
Bekijk hier de nieuwe website: www.capa-pallets.nl


Vakbladen, Relatiemagazines, Sponsored Magazines voor Bedrijven, events voor bedrijven, Instellingen en Brancheorganisaties:

diensten2016 1   diensten2016 2

Groot dictee Maas & Waal 2016         Ondernemer van het jaar Beuningen 2016

diensten2016 3     diensten2016 4

Ondernemer van het jaar Maas & Waal    Ondernemer van het jaar Bommelerwaard

diensten2016 5

diensten3diensten4

Ondernemer van het jaar 2015 Beuningen       Ondernemer van het jaar Maas & Waal 2014 & 2015

diensten1diensten2

CultuurExpress 2013                                        Isolatie Plus