algemeen3

Nieuws Update

Ondernemer van het jaar Bommelerwaard 2018

IMG 3810 lr

Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2018:
Palital Feed Additives B.V – Henry van den Bighelaar

Talent Award Bommelerwaard 2019
MR Coils B.V. – Michel Italiaander

Op donderdag 31 januari 2019 is bekendgemaakt wie de Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2018 is en welk bedrijf de Talent Award Bommelerwaard 2018 heeft gewonnen. 300 ondernemers en bestuurders uit de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel werden feestelijk ontvangen bij de Poorterij te Zaltbommel over een feestelijke rode loper. De avond werd begonnen met een mooie openingsfilm van Bedrijvig Bommelerwaard. Toine van Peperstraten nam de presentatie voor zijn rekening. De genomineerden deelden hun kennis en ervaring en inspireerden de gasten. Ter afsluiting vond een feestelijke netwerkborrel plaats. Businessmedia4all realiseerde het businessevent in opdracht van Bedrijvenkring Bommelerwaard.

De overige genomineerden:
Talent Award Bommelerwaard 2018
Britt & Lynn te Kerkdriel– Britt Werner en Lynn van Roij
Blokhutboot.nl te Heerewaarden Glenn Cornelissen

Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2018 
De Groot Techniek BV te Brakel – Kees de Groot
Kwekerij van Wijgerden te Bruchem - Peter en Jenny van Wijgerden

NIEUWE MEDIABROCHURE BUSINESSMEDIA4ALL IS UIT

Onze mediabrochure 2019 is weer uit. U kunt deze nu downloaden >>


DE WILLEMS IS UIT

Topbedrijf in eigen regio Willems Bovenleeuwen brengt eigen vacaturemagazine uit. Businessmedia4all heeft deze voor hen gerealiseerd van concept tot en met verspreiding in een oplage van 50.000 exemplaren. Een magazine voor en door medewerkers van Willems Boven Leeuwen, dat geinteresseerden informeert en inspireert en uitnodigt om kennis te komen maken op 28 december of 3 januari. Wilt u ook uw vacatures ingevuld hebben, neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Kijk hier voor de hele uitgave >>

willemskrant 2018 cover


Ondernemer van het jaar Maas en Waal 2018

ovhj maaswaal 2018

HEKO PROJECTEN TE DRUTEN– HENRI, HANNIE EN ERWIN KOCKEN

Rabobank Talent Award Maas & Waal 2018  

CARWASH DRUTEN – MARIEN VERHAAF

Agro Award Maas & Waal 2018

DORVAR TE DREUMEL – JEROEN EN ELLEN VAN DOREMALEN

Op dinsdag 6 november heeft Ondernemend Maas & Waal in het Pax Christi College te Druten De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018 en de winnaars van de Rabobank Talent Award Maas & Waal 2018 en de Agro Award Maas & Waal 2018 bekend gemaakt. Ruim 435 ondernemers en bestuurders uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal waren aanwezig in een feestelijk & kleurrijke aula van het Pax Christi College en getuige van de bekendmaking. De avond stond in het teken van de samenwerking tussen Ondernemers, Overheden en Onderwijs.

Presentator Angelique Kruger, bekend van o.a. Zomer in Gelderland, wist hier zeker de juiste invulling aan te geven. De negen genomineerden waren uiteraard eregast. Zij genoten vooraf van een vip diner met collega ondernemers, sponsoren en partners. De genomineerden werden gebracht in auto’s ter beschikking gesteld door De Waal Autogroep en prachtig in beeld gebracht door August Swietkowiak. De bekendmaking werd omlijst met een sfeervolle rode loperontvangst, een openingsact door leerlingen van het Pax Christi College en een back to school entourage voor vipdiner en gezellige naborrel tussen de kleurrijke lockers.

Paul Brouwer, directievoorzitter Rabobank Maas en Waal – Over Betuwe maakte de winnaar van de Rabobank Talent Award 2018 bekend en Burgemeesters Vincent van Neerbos (gem. West Maas en Waal) en Burgemeester Luciën van Riswijk (gem. Druten) reikten respectievelijk de Agro Award en de Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018 uit. Businessmedia4all organiseerde in samenwerking met NG Events het businessevent.

De genomineerden waren dit jaar:

Rabobank Talent Award 2018
- Carwash Druten B.V. t Druten – Marien Verhaaf 
- Second Owner  te Boven Leeuwen– Koen van Lent, Bram van Summeren en Peter Stroomberg 
- Eigenwijsbouw B.V te Alphen – Bjorn Olligschlager en Wijnand Lemmers 

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018
- Heko Projecten BV te Druten - Henrie, Hannie en Erwin Kocken 
- Huisman Transport bv te Druten – Harrie Huisman 
- ASN Autoschade Service Van Dijk Boven-Leeuwen  – Rien Boschman

Agro Award Maas & Waal 2018
- De Vlieren Groencentrum en Kwekerij te Horssen – Roger en Monique Veens
- Loonbedrijf Dekkers V.O.F te Maasbommel - Maarten Dekkers 
- Dorvar BV te Dreumel– Jeroen en Ellen van Doremalen


ONDERNEMER VAN HET JAAR BEUNINGEN 2018

Op 3 oktober organiseerden wij in opdracht van de Gemeente Beuningen de Ondernemer van het Jaar Beuningen 2018. Optimus Sorters van Albert Hendriks en Jack de Bruijn werden tot winnaar uitgeroepen. Zij zijn samen met Haneman Biofruit (Toine Janssen en Jeanette Litjens) en Speijers Sports (Remo Speijers), de andere twee genomineerden, ware ambassadeurs. Ruim 200 aanwezigen waren getuige van een feestelijke bekendmaking.

BEKIJK hier op you tube de openingsfilm en bedrijfvideo’s voor een impressie van bedrijvig Beuningen.


WEBSITE Endoreparaturservice gerealiseerd!

Endoreparaturservice is een Duits bedrijf dat endoscopen repareert en verkoopt. Eigenaresse Karin Hettelaar wilde een website, die duidelijk haar persoonlijke touch, service en visie weergeeft bij de levering van de producten en diensten. Samen werken aan een betaalbare zorg. Businessmedia4all realiseerde de website en de lancering was in september 2018.

mockupendo


ONDERNEMER VAN HET JAAR MAAS EN WAAL 2018

In een back to school omgeving met 430 aanwezigen organiseerden wij op het Pax Christi College te Druten wij de zevende editie van De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal, De Rabobank Talent Award en de Agro Award 2018. Heko Projecten BV van Erwin Kocken, Hannie Kocken en Henri Kocken won de titel Ondernemer van het Jaar, Carwash Druten van Marien Verhaaf en Hannie Verhaaf won de Rabobank Talent Award en Dorvar van Jeroen van Doremalen en Ellen van Doremalen de Agro Award. Een kleurrijke bekendmaking met veel aandacht voor samenwerking tussen Ondernemers , Overheden en Onderwijs. Het business event is een initiatief van Ondernemend Maas en Waal.

BEKIJK HIER op you tube de openingsfilm en de bedrijfsvideo’s voor een impressie van de winnaars en de andere zes genomineerde bedrijven en volg ons op facebook.

ovhj 2018 2


BEUNINGEN BUITENGEWOON 2018

Eind november verscheen de tweede editie van Beuningen Buitengewoon – de glossy voor de gemeente Beuningen. Een full colour magazine, dat in de gehele gemeente wordt verspreid en inwoners en bezoekers inspireert, informeert en uitnodigt om te genieten van een bezoek aan Beuningen. Een visitekaartje , dat ondersteunt wordt d oor een digitale versie en online campagne via de social media. Van harte welkom in Beuningen.

BLADER HIER DOOR HET MAGAZINE & volg Beuningen Buitengewoon facebook.

cover

 

facebook omslag vacature

 logo vacature4all

Businessmedia4all introduceert Vacature4all XL: een crossmediale tool voor bedrijven om hun vacature betaalbaar breed weg te zetten in eigen regio.

Er is altijd behoefte aan goed personeel of iemand is toe aan een nieuwe uitdaging. Vacature4all XL biedt een oplossing voor het bereiken van de juiste kandidaat door met 1 uiting verschillende kanalen te gebruiken en in te zetten: facebook, linkedin, instagram, snapchat en de magazines IN2 Maas & Waal en Maas & Waal4all XL. Vacature4all XL biedt vacatures, content en informatie over bedrijven, solliciteren en trends op de arbeidsmarkt. Er is een informatieflyer hier te downloaden >>

Ondernemer van het Jaar Beuningen / maas en waal 2017

Businessmedia4all heeft op 4 oktober in opdracht van de gemeente Beuningen de 10de verkiezing Ondernemer van het Jaar georganiseerd. Koopmans Installaties BV (Theo Koopmans en Margo Degen) uit Ewijk ging als winnaar naar huis. In de Kas (Bas Aalbers en Frouke Junier ) won de titel Talent Award. Ruim 230 aanwezigen genoten van een mooie gezellige avond, die voorafgegaan werd door een VIP diner. Ook de overige genomineerden Pieter Oosterhout Architecten, Expert Beuningen en Juffrouw Krul mogen zich ambassadeurs noemen van bedrijvig Beuningen.

Bekijk de bedrijfsvideo’s op het you tube kanaal van Businessmedia 4all

Op 7 november waren in D’n Bogerd te Druten 400 aanwezigen getuige van de bekendmaking door Toine van Peperstraten van de Ondernemer van het Jaar Maas & Waal. Perfect-Van Wamel uit Beneden Leeuwen o.l.v. directeur Freek van Wamel ging met de eer strijken. De Rabobank Talent Award werd gewonnen door Siebe van denBrink van BrinksCoffeeRoasters. De overige vier genomineerden Annette Mode, HTR Security Systems, Romtour en Keurslagerij Lemmers toonden ook gedreven ondernemers te zijn met visie, passie en oog voor de omgeving. Allen visitekaartjes voor Ondernemend Maas & Waal, dat dit event initieert en waarvoor Businessmedia4all en NG Events het samen realiseren.

Businessmedia4all realiseert mooie communicatieopdrachten

We blijven bewegen samen met u. Uw klanten informeren, inspireren en triggeren. Het eerste half jaar 2017 hebben we weer een aantal mooie opdrachten gerealiseerd. We delen er graag een aantal met u.

La Garde coaching

richt zich meer op mindfulness en coaching. De bestaande communicatie uitingen dienden hierop te worden aangepast en uiteraard ook de klanten hierover informeren. Tevens wil La Garde Coaching in de regio meer bekendheid krijgen. Een communicatieplan 2017 is opgesteld. Gerealiseerd is een nieuwe corporate identity, een website, een facebookpagina en een informatieve campagne richting zowel de zakelijke markt als de particulieren markt. Hierbij is gebruik gemaakt van printmedia, social media en SEO. De tone of voice is helder, eenduidig en afgestemd op de diverse doelgroepen.

Capa Pallets

is verhuisd. In samenwerking met zusterbedrijf Printrendement is een nieuwe look & feel ontwikkeld voor handelsdrukwerk en een website gerealiseerd. Het grote scala aan producten wordt de klant helder aangeboden met een frisse informatieve uitstraling.

Reparts

Reparts is een nieuw bedrijf opgezet door de eigenaren van Rescope en de leverancier van fijnmechanische onderdelen voor Endoscopen. Reparts werkt internationaal. Er is een corporate identity ontwikkeld en een Engelstalige webshop gebouwd. Businessmedia4all was verantwoordelijk voor de realisatie hiervan. Vormgeving, bouw, teksten, betaal – en verzendmodules en vindbaarheid zijn verzorgd. De webshop is gelanceerd. De introductie richting bestaande en nieuwe klanten verloopt fasegewijs.

Voor meer info lees de relatie nieuwsbrief Businessmedia4all Zomer 2017

lustrum

BusinessMedia4all bestaat nu 5 jaar.

Informeren, inspireren en verbinden zit ons in de genen en dat heeft u gemerkt. In de regio Maas & Waal zijn drie platforms gerealiseerd, die inwoners, ondernemers, bestuurders en bezoekers bereiken. Magazines, social media communities , online uitingen en events met een duidelijk eigen signatuur zijn gerealiseerd. Wij danken al diegenen, die hun medewerking hebben verleend aan de totstand koming van de redactionele artikelen. Wij streven ernaar onze klanten elke keer onafhankelijk inspirerende verhalen te bieden met tips, meningen en overzicht. Onze relaties maken dat mede mogelijk door hun communicatieuitingen in de vorm van advertenties of bedrijfsreportages, columns of ontmoetingen op de Experience bijeenkomsten. 2017 vieren wij met u. In januari een mooie lustrumeditie van Maas & Waal4all XL, De IN2 Maas & Waal Experience verdiept en al onze relaties ontvangen een mini social media campagne, want Informatie Werkt, Inspireert en Bindt.

groepsfoto

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016

Op dinsdag 1 november heeft Ondernemend Maas & Waal in D’n Bogerd te Druten De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016 en de winnaar van de Rabobank Talent Award Maas & Waal 2016 uitgereikt . 400 ondernemers en bestuurders uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal waren in een feestelijk omgetoverde D’n Bogerd te Druten getuige van de lustrumeditie en bekendmaking. Na een spetterende opening met ledshow waren de genomineerden eregast. Zij genoten vooraf van een vip diner met collega ondernemers, sponsoren en partners. De genomineerden werden gebracht in auto’s ter beschikking gesteld door De Waal Autogroep. Angela Verkuijlen, nachtburgemeester van Nijmegen verzorgde de presentatie. De Horssoloog Peter Bardoel gaf zijn visie op ondernemend Maas & Waal tijdens de pauzeact. Na de bekendmaking werd er gezellig nageborreld en gingen de beentjes van de vloer in de Boudewijn de Groot zaal met muziek van de haagse bluesband De Hellhounds.

* De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016 Franssen Groep, Isolatie & Steigerbouw – Remon Franssen * Rabobank Talent Award Maas & Waal 2016 Uitgeverij De Maas en Waler – Jeroen Pannekoek en Chantal Roest

 

BusinessMedia4all en NG Events waren verantwoordelijk voor de organisatie. Het business event is een initiatief van Ondernemend Maas & Waal. Voor een sfeerimpressie, bezoek de facebookpagina van Ondernemer van het Jaar Maas & Waal of de website www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl

 

 

Uw event, strategische sessie, productpresentatie, congres of relatie event verzorgen wij op maat voor U.

Businessmedia4all is deze eerste maanden van 2016 alweer druk bezig met de realisatie van een aantal events.


IN2 Maas & Waal Experience
23 maart – Milieu- en Klimaattop Maas & Waal 2016 – Inschrijven

Ondernemer van het Jaar Beuningen 21 september
Bezoek onze facebookpagina voor meer informatie

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 1 november
Bezoek de websitepagina voor meer informatie

Nieuw in 2016: Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard
Bezoek de facebookpagina voor meer informatie.

Ook in interesse in evenement op maat ? U kunt contact opnemen met Yvonne van der Bend of Miriam van Hout, tel. 024 67 76 930profielbommelerwaard    ondernemervanhetjaar2016     logoovhjbeuningen2016    

IN2 Maas & Waal Persoonlijkheid 2015 – Mark van Loveren

Het grootste kwartaal ondernemersmagazine IN2 Maas & Waal in de regio Nijmegen, Oss en Tiel heeft op 8 januari bekend gemaakt, dat Mark van Loveren de Persoonlijkheid van het Jaar 2015 is geworden. Het uitgeefteam roemt van Loveren om zijn ondernemerschap in 2015 en zijn jarenlange betrokkenheid bij activiteiten in de gemeente Beuningen. Mark heeft als Shell retailer afgelopen jaar in Beuningen en Wijchen de shell tankstations overgenomen. Hij exploiteert nu Shell-tankstations in Beuningen, Wijchen, Tiel, Deil en Haps.

Van Loveren is altijd zeer betrokken geweest als het gaat om het vrijwillig leveren van een bijdrage voor de gemeenschap. Hij is als voorzitter het gezicht van Beuningen On Ice(BOI), dat afgelopen jaar weer een record brak met ruim 70.000 bezoekers. Mark wordt door collega’s en team BOI geroemd om zijn inzet  en betrokkenheid. Tevens wordt hij gekenmerkt als een prettig mens, toegankelijk en behulpzaam. Kortom; een gedreven ondernemer met hart voor de regio.

persoonlijkheidvanhetjaar2015

Ondernemer van het jaar Maas & Waal 2015

BusinessMedia4all organiseerde samen met NGEvents in opdracht van Ondernemend Maas & Waal het business event Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2015. Op 3 november vond de bekendmaking plaats in de vier categoriën, in de rijhal van paardrijvereniging en ponyclub de Vierheemskinderen te Beneden-Leeuwen. Ruim 435 aanwezigen waren getuige van een feestelijke avond. De rijhal was omgetoverd tot een toplocatie met behulp van Story Sound, Gasterij de Arend, Beja Partyverhuur en Natuurlijk Bloemen van Marieke: een uitreiking waardig. Voor alle gasten was er een rode loper ontvangst met een entree – en pauze act verzorgd door De Vier Heemskinderen. De genomineerden werden gehaald en gebracht door de Waal Autogroep en de arena ingereden met een postkoets. Jochem van Gelder verzorgde de presentatie met allure. De avond werd met een gezellig feestelijke netwerkborrel afgesloten en duurde tot in de late uurtjes.

BusinessMedia4all en NG Events waren verantwoordelijk voor de organisatie. De avond werd geopend met een openingsfilm die bedrijvig Maas & Waal inspirerend in beeld bracht, zie hieronder de film.Het business event is een initiatief van Ondernemend Maas & Waal. Voor een sfeerimpressie, bezoek de facebookpagina van Ondernemer van het Jaar Maas & Waal of de website www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl 

Winnaars
Categorie Jonge Onderneming / Jonge Ondernemer Chocolaterie Tweeling – Jolanda Theunissen en Marijke Hendriks 
Categorie MKB, Horeca en Detailhandel Groenrijk – John en William Cobussen 
Categorie Agrarisch Zorgboerderij De Maashof – Marcel en Monique de Kok 
Categorie Industrie en Dienstverlening Maas Internal LogistiX Derek Oosterhoff en Wilbert Raap 
MVO Aanmoedigingsprijs Zorgcentrum St. Barbara – Mariel Kolvenbach- van Zon 
Rabobank MVO Award 2015 De Reuver Knitted Fashion/Breifabriek De Reuver Erna de Reuver


sponsorsspandoeksite

Bedrijvig Beuningen Inspireert

BusinessMedia4all realiseerde samen en in opdracht van de gemeente Beuningen het business event Ondernemer van het Jaar Beuningen 2015. Tijdens het drukbezochte feestelijke business event op woensdag 23 september bij Gasterij de Arend te Winssen werd Schippers Optiek - Sil en Han Schippers Ondernemer van het Jaar Beuningen 2015. De jury sprak over de drie genomineerden; Jack Muller BV, Schoenmode Verploegen en Schippers Optiek met lof - gedreven ondernemers met oog voor hun bedrijf, de markt en de gemeente Beuningen - ware ambassadeurs voor de gemeente Beuningen.

De openingsfilm toonde Bedrijvig Beuningen, kijk hier en geniet!

Contact met ons:

BM4all

Redactie

Sales

 

Volg ons ook op social media